Siden oppdateres, og nyheter legges ut fortløpende. Når denne informasjonen er fjernet vil alle nyheter være lagt ut, og alle priser oppdatert i både nettbutikken og Verendus. Antar dette er ferdig senest 20/1.

Campingstol Brunner Dream 3D Bowleg mørkgrå

Kategori: Campingstoler
Varenr.: 75091
kr 1 495.00
Innovativ og sammenleggbar posisjonsstol med aluminiumsramme, samt pustende og polstret 3D stoff i 100% polyester.  Aluminiumsrammen er laget av en svært motstandsdyktig trapesformet profil. Bueformede stolben gir en økt stabilitet og et fantastisk utseende. Ryggen er ergonomisk, justerbar i 7 posisjoner og har en integrert polstret nakkestøtte. Armlenene er ergonomisk utformet i et robust plastmateriale. Sentrale ledd er laget av kraftig metall.
Det er mulig å montere fotskammel som ekstrautstyr (må kjøpes i tillegg, varenr. 75092).
 
Belastning 150kg.
Mål 49x42,5xH48/120cm.
Mål sammenslått 112x48x15cm.
Egenvekt 5,7kg.
Farge mørkgrå.

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.