Siden oppdateres, og nyheter legges ut fortløpende. Når denne informasjonen er fjernet vil alle nyheter være lagt ut, og alle priser oppdatert i både nettbutikken og Verendus. Antar dette er ferdig senest 20/1.

Omformer NDS Smart-In SM600 600W modifisert sinus 12V

Kategori: Omformere
Varenr.: 40286
kr 1 175.00
Smart-In omformere er designet og utviklet av NDS, og er produsert av høyeste kvalitet som lever opp til kundens forventninger. Omformerne er utviklet for å garantere best mulig ytelse i forhold til sikkerhet, effektivitet og pålitelighet. Takket være de spesielle tekniske og innovative løsningene, er Smart-In omformerne også egnet til profesjonelt bruk. Det er to serier Smart-In omfomere: SM-serien (modifisert sinus) og SP-serien (ren sinus) og det følger med tilkoblingskabler til alle omformerne.
 
Funksjoner
Høy effektivitet på opptil 93%.
Input med profesjonelle kontakter.
Lavt egetforbruk.
På/av bryter.
Soft start og lav lyd.
Input og output er helt isolert, så de påvirker ikke hverandre.
Beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og høy temperatur.
Kan styres med fjernkontroll (må kjøpes i tillegg, varenr. 40297).
 
Takket være NDS sitt valg av innovative, tekniske løsninger kan effektiviteten nå nye høyder!
 
Opptil 93% for SM-serien (modifisert sinus) som er egnet for mindre utstyr som f.eks. vifter, brødrister, støvsuger osv. SM-serien har en lavere pris og gir deg mye for pengene, men den kan skade følsom elektronikk og “sliter” mer på utstyret, noe som kan gi kortere levetid. Det er ikke alle produkter som tåler modifisert sinus, så dette må sjekkes på forhånd for å unngå at utstyret blir ødelagt.
 
Opptil 91% for SP-serien (ren sinus) som er de beste omformerne og den anbefalte serien siden alle produkter er laget og testet for å fungere med ren sinus. For en del utstyr som f.eks. TV, PC, kaffemaskin, kjøleskap, el-sykler, klimaanlegg og annet utstyr med følsom elektronikk er ren sinus et krav for at elektronikken skal fungere perfekt og ikke bli skadet.
 
Smart-In SP-serien m/IVT er toppmodellene til NDS. Disse to omformerne har en integrert “Priority Switch” som er et smart system som tillater bruk av omformeren og batteriet kun når det virkelig er nødvendig. Systemet styrer og veksler automatisk mellom landstrøm og omformeren. Når landstrømmen er tilkoblet vil “Priority Switch” alltid prioritere landstrøm for å bevare batteriet.
 


 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.