Solcellepanelene fra NDS er produsert i henhold til den nyeste teknologien for å sikre den beste kvaliteten og høyest mulig ytelse. De er meget motstandsdyktig mot ytre påvirkninger. Panelene har en kraftig ramme og aerodynamiske spoilere som reduserer vind og turbulens på taket. Alle modellene er produsert i samsvar med de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder, samt ISO sertifisering. Enkel installering, og det følger med SunControl MPPT laderegulator 12V/300W som gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med 20-30% (avhengig av modell og antall celler). SunControl MPPT gjør det også mulig å koble to solcellepanel sammen (maks 320W) og kun bruke en SunControl, for eksempel 2 x 160W black = 320W.

Hvordan velge riktig solcellepanel?

Hvis vekt, størrelse og fleksibilitet ikke er noe problem - da er standardpanelene SOLENERGY eller BLACKSOLAR det beste valget.

Hvis vekt er viktig, men ikke fleksibilitet - da er LIGHTSOLAR det beste valget. De kan kun bøyes 5%, men er lett i vekt og gir bedre varme enn de fleksible panelene.

Hvis fleksibilitet er viktig - da er SOLARFLEXEVO det beste valget da de kan bøyes opptil 30%.

 

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.