Regulator NDS SunControl 2 MPPT 12V 350W

Kategori: Solcellepanel
Varenr.: 40321
kr 1 045.00
Inngangseffekt opptil 350W. Maks ladning 24A. 5-trinns ladenivåer, inkludert desulfatering som gir lengre levetid for batteriet. MPPT modellen forbedrer effektiviteten til solcellepanelet med opptil 25%.  Merk at du kan koble to solcellepanel sammen og kun bruke en SunControl, f.eks. 2x180W=360W. Denne regulatoren følger ikke med noen solcellepaneler, og kan kun kjøpes som tilbehør.

Mål: 151x90x48mm.

NB! Du kan enkelt koble til et display som viser deg ladestatusen på solcellepanelet og batteriene. Dette er tilbehør og må kjøpes i tillegg (varenr. 40323).

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.