Solcellepanel NDS BLACKSOLAR m/MPPT 115W

Kategori: Solcellepanel
Varenr.: 40280
kr 3 355.00

BLACKSOLAR - enda bedre effektivitet!

BLACKSOLAR modellene er et steg fremover i solcelleteknologien. Panelene er i like god kvalitet som SOLENERGY panelene, men den store forskjellen er at disse er helt svarte og tar derfor inn en større mengde solenergi - til og med under soloppgang og solnedgang! Det er brukt råvarer tilpasset dette spesielle, svarte designet for å optimalisere ytelsen, oppnå en enda bedre effektivitet med opptil 18,5%, samt forhindre overoppheting. Enkel installering ved å lime panelet på taket, men det er anbefalt å skru de fast i tillegg. Den medfølgende regulatoren gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med opptil 25%.

Det følger med SunControl MPPT laderegulator, kabelgjennomføring til tak og tilkoblingskabel på 6 meter.

Antall celler: 36
Celletype: mono
Strøm: 12V
Max effekt: 115W
Toleranse: ± 3%
Tomgangspenning: 24,83V
Spenning v/max effekt: 20,54V
Strøm v/max effekt: 5,60A
Mål LxBxH: 1320x530x60mm
Egenvekt: 9,5kg

NB! SunControl MPPT gjør det også mulig å koble to solcellepanel av samme effekt sammen og kun bruke en SunControl laderegulator (merk at dette gjelder ikke solcellepanel med varenr. 40317).

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.