Solcellepanel NDS LIGHTSOLAR BLACK m/MPPT 105W

Kategori: Solcellepanel
Varenr.: 40312
kr 3 985.00

LIGHTSOLAR - semi-fleksibelt panel som kan bøyes 5%

Cellene i disse monokrystallinske LIGHTSOLAR panelene, med en effektivitet på 18,75%, er innebygd i en flerlagsstruktur hvor det øvre laget er en plastpolymer (ETFE) som er svært motstandsdyktig mot korrosjon og skader fra atmosfæriske forhold, slik at den kalles selvreparerende og finner tilbake til sin opprinnelige form. Det nedre laget er aluminiumsfolie for å spre mest mulig varme som genereres av cellene, og for å gjøre panelet robust nok for nautisk bruk slik at det er mulig å gå på panelet med egnet og mykt fottøy!

LIGHTSOLAR 105W BLACK har en helt flat overflate siden tilkoblingskabelen er på baksiden av panelet. Siden panelet er helt svart vil det ta inn en større mengde solenergi. LIGHTSOLAR panelene monteres enkelt ved å lime panelet på taket, men det anbefales å skru de fast i tillegg. Den medfølgende regulatoren gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med opptil 25%.

Det følger med SunControl MPPT laderegulator, kabelgjennomføring til tak og tilkoblingskabel på 6 meter.

Antall celler: 36
Celletype: mono
Strøm: 12V
Max effekt: 105W
Toleranse: ± 3%
Tomgangspenning: 21,36V
Spenning v/max effekt: 17,8V
Strøm v/max effekt: 5,90A
Mål LxBxH: 945x665x3mm
Egenvekt: 4,0kg

NB! SunControl MPPT gjør det også mulig å koble to solcellepanel av samme effekt sammen og kun bruke en SunControl laderegulator.

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.