Solcellepanel NDS SOLENERGY m/MPPT 140W

Kategori: Solcellepanel
Varenr.: 40263
kr 4 195.00

SOLENERGY – standardpanel

Solcellepanelet SOLENERGY fra NDS med integrerte festebraketter er produsert i henhold til den nyeste teknologien for å sikre den beste kvaliteten og høyest mulig ytelse. Hver modul har monokrystallinske silisiumceller som er beskyttet av et lag Tedlar®, og svært gjennomsiktig, herdet glass med lavt jerninnhold og antirefleksbelegg som forbedrer effektiviteten med opptil 18,05%. Tedlar® er en PVF (polyvinyl fluoride) film som gir et langvarig resultat til overflater som utsettes for tøffe miljøer så solcellepanelene er meget motstandsdyktig mot vanlige kjemikalier, sjøvann, forurensning og andre miljømessige påvirkninger. Alt er vakuumpakket mellom to EVA ark (Ethylene Vinyl Acetate).

Panelet har en kraftig ramme av børstet aluminium og spoiler som er aerodynamisk utformet. Dette fører til redusert vind og redusert turbulens på taket til kjøretøyet og et fint utseende. Solcellepanelet er utstyrt med bypass dioder for å hindre overspenning og for å minimere effekttap av strøm på grunn av skyggelegging. Panelet er produsert i samsvar med de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder, samt ISO sertifisering. Enkel installering ved å lime panelet på taket, men det er anbefalt å skru det fast i tillegg. Den medfølgende regulatoren gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med opptil 25%.

Det følger med SunControl MPPT laderegulator, kabelgjennomføring til tak og tilkoblingskabel på 6 meter.

Antall celler: 32
Celletype: mono
Strøm: 12V
Max effekt: 140W
Toleranse: ± 3%
Tomgangspenning: 20,4V
Spenning v/max effekt: 16,7V
Strøm v/max effekt: 8,39A
Mål LxBxH: 1475x676x60mm
Egenvekt: 12,0kg

NB! SunControl MPPT gjør det også mulig å koble to solcellepanel sammen og kun bruke en SunControl laderegulator.

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.