Flame Genie og Flame Genie Inferno

Flame Genie er en flammetønne som gir mye varme og koselig stemning både på dagtid og til kveldskosen. Det vakre flammemønsteret kan nytes i flere timer. Den er designet og utformet slik at du kan nyte rene og klare flammer uten røyk og gnist. Forskjellen på Flame Genie og andre bålfat/bålpanner/vanlig bål, er at du kan nyte enda renere flammer, samtidig som Flame Genie er trygg å ha på terrassen eller gårdsplassen fordi det minimale av aske som blir igjen legger seg i en askebeholder.

Flame Genie måler 35cm i diameter og høyde 35cm. Den kommer i to forskjellige utførelser: svart matt lakkert stål med egenvekt 5,5kg og rustfritt stål med egenvekt 5,8kg.

Flame Genie Inferno er en større modell, og måler 48cm i diameter og høyde 42cm. Den kommer i to forskjellige utførelser: svart matt lakkert stål med egenvekt 10,5kg og rustfritt stål med egenvekt 11,2kg.

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.