Flammetønne Flame Genie svart

Kategori: Flammetønner
Varenr.: 65369
kr 1 690.00

Flame Genie er en flammetønne som gir mye varme og koselig stemning både på dagtid og til kveldskosen. Det vakre flammemønsteret kan nytes i flere timer. Den er designet og utformet slik at du kan nyte rene og klare flammer uten røyk og gnist. Forskjellen på Flame Genie og andre bålfat/bålpanner/vanlig bål, er at du kan nyte enda renere flammer, samtidig som Flame Genie er trygg å ha på terrassen eller gårdsplassen fordi det minimale av aske som blir igjen legger seg i en askebeholder.

Flame Genie består av to deler, den ene smalere enn den andre for å komprimere forpakningen og samtidig gjøre den enkel å ta med på tur. Delene er enkle å montere, det er bare å sette den ene delen oppå den andre, og så er den klar til bruk!

Vi anbefaler å bruke trepellets som brensel for å utnytte teknologien maksimalt. Trepellets får du kjøpt på butikker som f.eks. Felleskjøpet, Jula, Byggmax etc. Det kan også fyres med ved.

Flame Genie måler 35cm i diameter og høyde 35cm. Dette er modellen i svart matt lakkert stål med egenvekt 5,5kg.

NB! Må ikke settes direkte på treverk! Hvis den skal stå på tregulv må man legge en steinhelle under.

Vi anbefaler å kjøpe med tilhørende bag (varenr. 65373) for å bevare utseendet, samt å gjøre transporten lettere.

 

Se video her:

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.