Klimaanlegg Teläir Dualclima 8400H 6,5-8m

Kategori: Klimaanlegg
Varenr.: 72086
kr 22 995.00

Teläir Dualclima 8400H er spesialdesignet for å monteres på taket fra mellomstore til store campingvogner og bobiler. Den er stillegående både innvendig og utvendig. Dette er et kraftige klimaanlegg av høy kvalitet som er meget solid, energieffektiv og har lang levetid. En meget effektiv varmepumpe for utetemperaturer ned til +4°C. Under disse temperaturene reduseres effektiviteten. Hvis du velger auto-funksjonen velger klimaanlegget automatisk den best egnet ventilasjonen både når det gjelder hastighet og kjøling, eller oppvarming. Alle funksjoner kan stilles inn på fjernkontrollen som har programmerbar timer. Klimaanlegget har anti-is beskyttelse samt en av/på bryter for innvendig lys.

 AC med varmepumpeteknologi har store fordeler:

- Benytter svært lite strøm, f.eks. 920W strøm kan gi opptil 2400W varme.
- Sunnere inneklima da luftfuktigheten blir fjernet
- Rask oppvarming og nedkjøling
- Opprettholder automatisk forhåndsinnstilt temperatur (kald/varm)
- Holder jevn og god temperatur
- Fungerer effektivt med utetemperatur ned til +4°C

På Teläir Dualclima 8400H er den innvendig delen superflat! Kun 4,9cm høy! Luften blåses ut i fire retninger og luftstrøms retningene kan stilles inn individuelt. Enkel å rengjøre med to støvfilter som enkelt tas ut og vaskes under rennende vann ved behov. Utstyrt med LED-display, temperaturmåler, lys og fjernkontroll med timer.

  

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.