Siden oppdateres, og nyheter legges ut fortløpende. Når denne informasjonen er fjernet vil alle nyheter være lagt ut, og alle priser oppdatert i både nettbutikken og Verendus. Antar dette er ferdig senest 20/1.

Klimaanlegg Teläir Silent 7400H 6-7m

Kategori: Klimaanlegg
Varenr.: 72085
kr 20 295.00
Teläir Silent er spesialdesignet for å monteres på taket til små til mellomstore campingvogner og bobiler. Den er stillegående både innvendig og utvendig. Silent er et kraftig klimaanlegg av høy kvalitet som er meget solid, energieffektiv og har lang levetid. En meget effektiv varmepumpe for utetemperaturer ned til +4°C. Under denne temperaturen reduserer effektiviteten. Hvis du velger autofunksjonen velger klimaanlegget den mest passende ventilasjonshastigheten, og kjøle- eller oppvarmingsfunksjonen automatisk. Alle funksjoner kan stilles inn på fjernkontrollen som har programmerbar timer. Klimaanlegget har anti-is beskyttelse.
 
Alle klimaanleggene Clima e-Van, Silent og Dualclima er også utstyrt med et varmepumpesystem! Så i tillegg til å kjøle ned din campingvogn eller bobil, så kan de også brukes som et rimelig varmeapparat. Varmepumpen har noen store fordeler:
 
Den bruker veldig lite strøm, f.eks. 920W strøm kan gi opptil 2400W varme.
 
Det er sunt å bruke varmepumpe fordi den fjerner fuktigheten fra luften, så den bidrar til et bedre inneklima.
 
Varmepumpen er rask til å varme opp rommet!
 
Den skifter automatisk fra å varme til å kjøle ned rommet, for å opprettholde den forhåndsinnstilte temperaturen du ønsker. Derfor kan du alltid holde en jevn og god temperatur.
 
Den fungerer effektivt i utetemperatur ned til +4°C.
 
På Silent modellen er den innvendig delen liten og kompakt, kun 6,2cm høy. Luften blåses ut i to retninger gjennom brede luftekanaler. Enkel å rengjøre med to støvfilter som enkelt tas ut og vaskes under rennende vann ved behov. Utstyrt med LED-display, temperaturmåler og fjernkontroll med timer.
 


 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.