Klimaanlegg Teleco Clima e-Van 7400H 5-7m

Kategori: Klimaanlegg
Varenr.: 72084
kr 20 995.00

Teleco Clima e-Van 7400H er en AC for takmontering og er den minste på markedet med kun 71 cm lengde og 23 cm høyde! Dette gjør den til den perfekte løsningen for montering på små tak, f.eks. på bybobiler. Den er stillegående, har lav egenvekt og er enkel å montere. Med et kompakt og moderne design har produsenten brukt nyskapende teknologi for å kunne tilby et “Ecologically Clean” klimaanlegg! Den benytter R32-gasskjøling som har det laveste “Global Warming Potential” (GWP 675) som gir 70% redusert forurensning sammenlignet med gasser som tidligere har blitt brukt. Clima e-Van 7400H er utstyrt med et varmepumpesystem. I tillegg til å kjøle ned din campingvogn eller bobil, kan den også benyttes som et rimelig varmeapparat. Kald, varm og auto-funksjon kan velges med den medfølgende fjernkontrollen som også har timer-funksjon.  

AC med varmepumpeteknologi har store fordeler:

- Benytter svært lite strøm, f.eks. 920W strøm kan gi opptil 2400W varme.
- Sunnere inneklima da luftfuktigheten blir fjernet
- Rask oppvarming og nedkjøling
- Opprettholder automatisk forhåndsinnstilt temperatur (kald/varm)
- Holder jevn og god temperatur
- Fungerer effektivt med utetemperatur ned til +4°C

På Clima e-Van 7400H er den innvendige delen liten, moderne og superflat! Kun 4,2cm høy! Luften blåses ut i to retninger gjennom brede luftekanaler. Enkel rengjøring med to støvfiltre som enkelt tas ut og vaskes under rennende vann ved behov. Utstyrt med display, LED-lys, temperaturmåler og fjernkontroll med timer.

  

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.