Klimaanlegg Teleco Clima e-Van 7400H 5-7m

Kategori: Klimaanlegg
Varenr.: 72084
kr 19 995.00
Teleco Clima e-Van er den minste takmonterte AC på markedet! Kun 71cm lengde og 23cm høyde!
 
Teleco Clima e-Van er den perfekte løsningen for montering på små tak, f.eks. på bybobiler! De er stillegående, har lav egenvekt og er enkle å montere. De har et kompakt og moderne design, og produsenten har brukt nyskapende teknologi for å kunne tilby et “Ecologically Clean” klimaanlegg! De bruker R32-gasskjøling som har det laveste “Global Warming Potential” (GWP 675) som gir 70% redusert forurensning sammenlignet med gasser som tidligere har blitt brukt. Clima e-Van kommer i to modeller, og begge har varmepumpe. Kald, varm og auto-funksjon kan velges med fjernkontrollen som har timer. Clima e-Van 5400H-modellen er designet for et meget lavt forbruk!
 
Alle klimaanleggene Clima e-Van, Silent og Dualclima er også utstyrt med et varmepumpesystem! Så i tillegg til å kjøle ned din campingvogn eller bobil, så kan de også brukes som et rimelig varmeapparat. Varmepumpen har noen store fordeler:
 
Den bruker veldig lite strøm, f.eks. 920W strøm kan gi opptil 2400W varme.
 
Det er sunt å bruke varmepumpe fordi den fjerner fuktigheten fra luften, så den bidrar til et bedre inneklima.
 
Varmepumpen er rask til å varme opp rommet!
 
Den skifter automatisk fra å varme til å kjøle ned rommet, for å opprettholde den forhåndsinnstilte temperaturen du ønsker. Derfor kan du alltid holde en jevn og god temperatur.
 
Den fungerer effektivt i utetemperatur ned til +4°C.
 
På Clima e-Van modellen er den innvendig delen liten, moderne og superflat! Kun 4,2cm høy! Luften blåses ut i to retninger gjennom brede luftekanaler. Enkel å rengjøre med to støvfilter som enkelt tas ut og vaskes under rennende vann ved behov. Utstyrt med display, LED-lys, temperaturmåler og fjernkontroll med timer.
  

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.