Varmefolie 48V B:53cm

Kategori: Varmefolie
Varenr.: 71019
kr 420.00

Ebeco varmefolie er en perfekt gulvvarme til campingvogn og bobil. Varmefolien selges som metervare i tre forskjellige bredder så den kan dermed tilpasses perfekt til arealet man ønsker å holde varmt. Den er spesiallaget til campingvogn og bobil og den er så tynn at den knapt merkes. Med en tykkelse på bare 0,3mm gir den en svært lav byggehøyde. Den er også slitesterk, hurtigvirkende og driftssikker.

Med gulvvarme i campingvognen eller bobilen får du ikke bare varme og deilige gulv, du får også en bedre varmefordeling. Kroppen har det best når det er varmere ved føttene og svalere i hodehøyde. Ebeco sin varmefolie er løsningen for deg som vil slippe kalde og fuktige gulv!

Varmefolien er en 48V folie og styres via en transformator som må kjøpes i tillegg. Du kan kjøpe en transformator på 250W som holder til ca. 3m2 eller en på 350W som holder til ca. 4,3m2. Varmefolien er fri for PVC og den er meget enkel å montere med tilhørende produkter som du kjøper i tillegg. Den legges direkte på eksisterende gulv og festes med tape, kobles sammen med kabler og tilkoblingsklemmer ved hjelp av en spesialtang.

Spesifikasjoner:
Tykkelse: ca. 0,3 mm
Laveste installasjonstemperatur: +5°C
Tilkoblings spenning: 48 V
Total bredde/oppvarmet bredde: 53/50cm
Effekt: 80 watt/m2
Godkjenning CE

Selges per meter.

NB! Varmefolien inkluderer ikke følgende deler da dette må kjøpes i tillegg:

Varenr. 71007 Transformator til varmefolie 250W
Varenr. 71022 Transformator til varmefolie 350W
Varenr. 71005 Klemmer til varmefolie (pakke á 2 stk)
Varenr. 71006 Kabel til varmefolie (selges per meter)
Varenr. 71003 Tape til varmefolie 25mm (rull á 20m)
Varenr. 71023 Klemmeverktøy til varmefolie

Varmefolie i andre bredder, se varenr. 71004 og 71020.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.