REMIS rullegardiner og plisségardiner beskytter mot sol og insekter, samtidig som du får inn frisk luft. De hindrer også innsyn og gir deg privatliv, samt forebygger tyveri! Du kan velge mellom fire forskjellige modeller som burde dekke de fleste behov:

REMIsun - en enkel rullegardin som beskytter mot solen, men har ikke myggnetting. Den kan kuttes både i høyden og bredden.

REMIflair I - består av to rullegardiner: en som beskytter mot solen og en myggnetting. Den kan kuttes i høyden, men ikke bredden.

REMIflair IV - her kan du justere plisségardinen slik du ønsker: oppe eller nede. Den kan ikke kuttes.

REMIbase+ - toppmodellen til REMIS hvor du kan justere plisségardinen og myggnettingen separat og trinnløst. Den kan ikke kuttes.

Alle de fire modellene er stabile, slitesterke, meget brukervennlige, og de finnes i mange størrelser så du skal finne den som passer perfekt til ditt vindu! Monteringen er enkel så det går fint å bytte ut dine eksisterende rullegardiner. De har også et meget elegant design som gjør at rullegardinene passer perfekt til interiøret i din campingvogn eller bobil.

Her er en oversikt over de fire forskjellige modellene, og i hvilken retning myggnettingen og rullgardinen/plisségardinen kan justeres:

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.