Stekepanne Tristar XXL Ø40cm m/glasslokk 230V

Kategori: Elektriske kjøkkenapparater
Varenr.: 65451
kr 665.00

Multifunksjonell stekepanne med termostat. Det følger også med en skillevegg så du kan dele stekepannen i fire deler for å tilberede fire forskjellige retter.

I denne stekepannen kan du steke og bake alt fra poteter til kjøtt og fisk! Den er perfekt hvis du trenger litt ekstra kapasitet på kjøkkenet. Pannen kan også brukes til å holde maten varm.

Stekepannen har non-stick belegg, integrerte håndtak, antiskli føtter og glasslokk. Termostaten er justerbar og har avtagbar ledning. Det er fem innstillinger og maks temperatur er 250°C. Lysindikator for tilkobling. Den er meget lett å rengjøre. 1500 watt. 230V.

Diameter 40cm.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.