Omnia Ø25cm 2l H:14cm

Kategori: Omnia
Varenr.: 65031
kr 419.00

Smart ovn som gjør det enkelt å lage mat på farten! Perfekt for campingvogn, bobil, båt, telttur, hytta eller andre steder hvor det ikke er en fast ovn. Omnia er lett å bruke og krever ingen installasjon. Den kan brukes direkte på gasskomfyren, spritkjøkkenet eller på komfyren. Med Omnia kan du lage alt fra kjøtt og grønnsaker til brød og bakevarer. Alt man kan lage i en vanlig, fast ovn, kan lages i Omnia. Den er lett å rengjøre og tar liten plass.

Den består av tre deler:

En spesialformet underdel i stål som også har hull i midten. Denne plasseres med hullet rett over flammen eller midt på platen.

En form i aluminium der ingrediensene eller deigen skal ligge. Formen ser ut som en rund kakeform med et hull i midten som gjør at varmen sprer seg som overvarme.

Et lokk i aluminium med små ventilasjonshull som har tilstrekkelig høyde slik at brød og kaker kan heve seg fint.

Diameter 250 mm.
Formens volum 2,0 liter.
Høyde 70 mm.
Total høyde inkl knopp 140 mm.
Egenvekt ca 0,5 kg.

 

Rist til Omnia har varenr. 65029.
Silikonform til Omnia har varenr. 65223.
Kokbok til Omnia har varenr. 65234.
 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.