Servise Brunner til barn 5-deler Molly rød

Kategori: Serviser - sett
Varenr.: 65245
kr 200.00
Servisene fra Brunner er laget av melamin som er et mattrygt plastmateriale av høy kvalitet med egenskaper som er godt egnet for
utendørs bruk. Melamin har en veldig hard, støtbestandig overflate som er motstandsdyktig mot varme og fuktighet, er smak- og luktfri, samt kan fryses. Servisene er lette å rengjøre, og kan vaskes i oppvaskmaskin. De fleste av servisene kommer med antiskli-ring som er en spesiell gummiring satt inn i bunnen av serviset for å øke stabiliteten, og for å forhindre at serviset glir. Videre reduseres den plagsomme støyen av vibrerende tallerkener under kjøring. På grunn av den lange holdbarheten er serviser i melamin et godt valg med tanke på miljøet!
 
Barneservise i 5 deler. Antiskli-ringen i bunnen av serviset øker stabiliteten og forhindrer at serviset glir.
Anbefalt alder 3+. Farge hvit med rød dekor.
 
Består av følgende 5 deler:
1 stk dyp tallerken Ø16cm
1 stk tallerken Ø22cm
1 stk glass 20cl
1 stk bestikksett (gaffel og skje)

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.