Campingstol Westfield Avantgarde Noblesse blackline

Kategori: Campingstoler
Varenr.: 75115
kr 1 495.00

Avansert teknologi og de beste og nyeste materialene i både ramme og stoff. Større sete og høy rygg gir en ekstra deilig komfort. Alle metalldeler og rammen til stolen er laget av DuraLite® som er en blanding av aluminium og magnesium, utviklet av Westfield. Dette sikrer at stolen er ekstremt sterk og stabil, samt gir en lengre levetid.

Belastning: 150kg.
Egenvekt: 4,6kg.
Sittehøyde: 48cm.
Mål sete BxD: 50x48cm.
Rygghøyde: 78cm.
Mål hele stolen BxH: 63x126cm.
Mål sammenslått HxBxD: 110x65x13cm.
Farge: svart

Ryggstøtte
Flott design på ryggstøtten og en bredere og polstret hodepute som øker komforten.

DuraLite® Spacebox ramme
Smart L-design som sørger for at stolen tar mindre plass når den er sammenslått.

DuraLite® 
Rammen og leddene er laget av DuraLite® som gjør at stolen er ekstremt sterk og stabil, samt lett å slå opp og igjen.

DuraProtect® armlener
Ergonomisk design på armlenene som er forsterket med en ny glidemekanisme. Det gjør det enkelt å bytte posisjon og gir en lengre levetid.

DuraDore® 3D stoff
Et meget mykt og deilig stoff som har 3D struktur. Materialet puster slik at sittekomforten er høy uansett vær. Takket være en “Aquarinse Technology” renner regnvannet gjennom strukturen på stoffet slik at stoffet tørker veldig raskt.

 

To fotskamler passer til Noblesse stolen:

Varenr. 75116 festes enkelt til kuleleddene så stolen blir forlenget.

Varenr. 75138 er frittstående og kan brukes som fotskammel, krakk og man kan kjøpe til ekstra bordplate (varenr. 75140).

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.