Antenne Tertek Bobil MIMO m/10cm feste hvit

Kategori: Antenner
Varenr.: 50218
kr 4 395.00
Tertek antennen er utviklet spesielt for mobilt bruk. Den oppfyller alle krav for optimalt mottak av antennesignal uansett om det er DVB-T, DVB-T2, DVB-T2 HD, VHF, UHF, FM, DAB og DAB+. Antennen er produsert av materialer av den høyeste kvalitet, så antennen er UV-bestandig, vedlikeholdsfri og 100% vanntett. Alle skruer er av rustfritt stål så den tåler saltvann og dårlig vær. Antennen er meget lav så det er minimal luftmotstand. Den er lett å montere, og antennen mottar signaler både vertikalt og horisontalt som gjør det enklere å få inn flest mulig kanaler. Virker i hele Europa! Beskyttet mot 2G/3G/4G/5G/LTE og TETRA-nettverk. Leveres med både 230V og 12V. 5V fra mottaker. Forsterker opptil 28dB. Strømforbruk 50mA. Temperatur fra -40°C til +85°C. Mål BxH: 19x12cm. Egenvekt kun 1,3kg.
 
Tertek Bobil er perfekt til montering på bobil og båt da de tåler saltvann! Følger med et feste på 10cm som er laget av forsterket nylon med diameter Ø25mm.
 
Denne modellen er med TV, DAB+ og internett (du må ha router i tillegg)!
 
Den innebygde internettantenne Mimo med 2 internettantenner gir deg muligheten til å streame TV, og familien kan være på nettet!

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.