Parabolantenne Teleco FlatSat Easy Skew Smart 85cm helautoma

Kategori: Parabolantenner
Varenr.: 50149
kr 29 395.00

Helautomatisk parabolantenne som har ti forhåndsprogrammerte satellitter: Hot Bird, Astra 19, Astra 28, Eutelsat 5W, Astra 23, Astra 4, Thor, Hispasat, Turksat og Internet. Lett å betjene. Alt styres fra kontrollpanelet og parabolen kobles til bilens tenning så den lukker seg automatisk når motoren starter. Leveres komplett med kontrollpanel og kontrollboks*.

Parabolen har SMART funksjon som gjør alt lettere! Du trenger ikke å bekymre deg over hvilke satellitter som sender de programmene du ønsker å se. Når du skifter kanal med fjernkontrollen vil SMART systemet umiddelbart sjekke hvilke satellitt dette programmet sendes via, og automatisk posisjonere seg til riktig satellitt uten at du gjør noe annet enn å skifte kanal.

Parabolen har SKEW funksjon som er automatisk posisjonering av LNB takket være en innebygd GPS-modul. Derfor er denne parabolen perfekt for de bobileierne som reiser i Middelhavsområdet fra Marokko i vest til Tyrkia i øst. Normalt vil det være nødvendig å måtte klatre opp på taket til bobilen for å rotere LNB manuelt. Med SKEW trenger man ikke det da parabolen automatisk finner posisjonen via GPS-modulen og automatisk posisjonerer LNB der det er sterkest mulig signal.

*Kontrollboks DVB-S2 HD
Spenning 12V. Max forbruk 3,2A.
Mål 136x198x62mm.
Egenvekt 780gr.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.