Parabolantenne Teleco Voyager Digimatic 85cm m/mast manuell

Kategori: Parabolantenner
Varenr.: 50172
kr 9 995.00
Voyager Digimatic er en manuell parabolantenne spesialdesignet og utvilket av Teleco for å gjøre manuell søking av digitale satellitter mye enklere for deg med bare noen få, raske og enkle steg!
 
Den største utfordringen når du manuelt skal finne digitale TV-signaler fra satellitten, er at de digitale signalene vises på TVen med en liten forsinkelse. Du må derfor justere søkingen med meget langsomme bevegelser for å unngå risikoen å gå forbi den ønskede satellitten uten å finne den. For å løse dette problemet har Teleco utvilket Voyager Digimatic med satellittsøker DSF90E HD. Den har en måler som straks angir styrken på signalet som mottas fra den ønskede satellitten. I motsetning til vanlige søkere er det ingen forsinkelse og satellittsøkeren forteller deg også om satellitten du har funnet er den rette. Det er forhåndsprogrammert åtte satellitter i minnet. DSF90E HD har også en elektronisk høydemåler som viser den korrekte vinkelen til parabolen, selv om kjøretøyet ikke er i vater. Dette gjør det raskere og enklere å finne riktig satellitt med manuell parabol siden du slipper problemene med forsinket signaler!
 
Lengde på masten er 52cm.
Mål lukket parabol LxH: 106x18cm.
Egenvekt 11,4kg.
 
Bruksanvisning (se bilde 6):
1. Slå på satellittsøkeren (on/off knapp) og velg ønsket satellitt f.eks. Thor (SAT knapp).
2. Vri på hjulet i bunnen av masten for å heve parabolen til riktig vinkel mot satellitten.
3. Vri parabolen sørover til DSF90E HD lager en sammenhengende pipelyd.
4. Vent til SAT OK dioden lyser for å se om du har funnet riktig satellitt.
5. Hvis du har funnet feil satellitt vil SAT NOT OK dioden lyse, og du må fortsette å vri parabolen igjen til den avgir en sammenhengende pipelyd og SAT OK dioden lyser.
6. Når alle lysdiodene på LEVEL indikatoren lyser er parabolen riktig justert.
 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.