Satellittsøker Teleco DSF90 HD

Kategori: Parabolantenner
Varenr.: 50175
kr 2 473.00
Kan brukes med alle manuelle satellittsystemer, og gjør det mulig å finne den ønskede satellitten med noen få, raske og enkle steg.
 
Den største utfordringen når du manuelt skal finne digitale TVsignaler fra satellitten, er at digitale signaler vises på TVen med en liten forsinkelse. Du må derfor justere søkingen med meget langsomme bevegelser for å unngå risikoen å gå forbi den ønskede satellitten uten å finne den. DSF90 HD er løsningen på dette problemet! Den har en måler som straks angir styrken på signalet som mottas fra den ønskede satellitten. I motsetning til vanlige søkere er det ingen forsinkelse og DSF90 HD forteller deg også om satellitten du har funnet er den rette. Det er åtte satellitter forhåndsprogrammert i minnet.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.