Siden oppdateres, og nyheter legges ut fortløpende. Når denne informasjonen er fjernet vil alle nyheter være lagt ut, og alle priser oppdatert i både nettbutikken og Verendus. Antar dette er ferdig senest 20/1.

Radio Sangean DDR31BT DAB+/FM blåtann sølv/tre

Kategori: Radioer
Varenr.: 50139
kr 2 995.00

Praktfull radio med fullstendig overlegen lyd. DAB+/FM RDS og blåtann. Uttak for stereo hodetelefoner. Tydelig display som gjør det lett å lese info. Meny display med utvalg av hovedfunksjoner. Suveren til bobilen, campingvogna, hytta, båten etc. fordi den kan benyttes på 12V anlegg også. Med fjernkontroll og klokke med alarm. 5 forhåndsinnstillinger på hvert bånd. AUX in og Line out. RDS radio tekst, programtype, tid og stasjonsnavn. 230V eller 12V. 2,3W.

Farge sølvgrå med tre.

 

NB! 12V kabel må kjøpes i tillegg (varenr. 40242).

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.