Dometic PerfectView-ryggekamerasystemene består av en PerfectView-monitor og et PerfectView-kamera. Systemenes holdbarhet overfor typiske daglige belastninger som vibrasjon, sjokk, fuktighet og temperatursvingninger er testet ut i tøffest mulige tester.

Dometic PerfectView-monitorer
Slank og elegant konstruksjon og design som passer perfekt til kjøretøyets interiør. Digital LCD-monitor med LEDbasert bakgrunnsbelysning for flimmerfri visning av bilder. Lyssterkt display med høy kontrast som er behagelig for øyet, og lett å lese under alle lysforhold. Optimal bildekvalitet, selv ved lave temperaturer. Intuitiv menyføring, belyste taster og veksel mellom dag/natt. Tre kamerainnganger, en inngang med signalgjenkjennelse. Normal- eller speilbildefunksjon. Bildeinnstillingen kan lagres for hver kamerainngang. Elegant monitorsokkel med skjult legging av kabel. Automatisk registrering av tilhengerkamera. Kulefestet kan justeres presis og gir optimal plassering. Låsbare hann- og hunnkoblinger, godkjent iht. IP67.

Dometic PerfectView-kameraer
Dometic PerfectView-kameraene av høy kvalitet er klar til å filme så snart det slås på. Det fungerer feilfritt, selv etter kalde netter eller på kalde vinterdager. Vanntette kapslinger (godkjent iht. standardene IP68-IP69K) sikrer at regn og vannsprut ikke skader dette høykvalitetsproduktet. Alle kameraene har mikrofon og er klargjort for tilkobling til navigasjonssystemer.

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.