Ryggekamerasystem Dometic PerfectView RVS 545W 5" CAM45W hvi

Kategori: Ryggekameraer
Varenr.: 50103
kr 6 820.00

Et komplett ryggekamerasystem fra Dometic som består av en PerfectView-monitor på 5” og PerfectView-fargekameraet CAM45 i fargen hvit.

Monitor
Slank og elegant konstruksjon og design som passer perfekt til kjøretøyets interiør. Digital LCD-monitor med LED-basert bakgrunnsbelysning for flimmerfri visning av bilder. Lyssterkt display med høy kontrast som er behagelig for øyet, og lett å lese under alle lysforhold. Optimal bildekvalitet, selv ved lave temperaturer. Intuitiv menyføring, belyste taster og veksel mellom dag/natt. Tre kamerainnganger, en inngang med signalgjenkjennelse. Normal- eller speilbildefunksjon. Bildeinnstillingen kan lagres for hver kamerainngang. Elegant monitorsokkel med skjult opplegg for kabel. Automatisk registrering av tilhengerkamera. Kulefestet kan justeres presist og gir optimal plassering. Låsbare hann- og hunnkoblinger, godkjent iht. IP67.

Skjerm: TFT LCD (fargeskjerm)
Skjermstørrelse: 5" (12.7 cm)
Spenning: 12 – 30 Vg
Effekt: Max. 10W
Nettomål BxDxH: 146x26x87mm
Nettovekt: 0,35kg
Farge: svart

Kamera
PerfectView CAM45 er et ryggekamera av høy kvalitet som er klar til å filme så snart det slås på. Produktet er test ut for å motstå vibrasjon, sjokk, fuktighet og temperatursvingninger. Det fungerer feilfritt, selv etter kalde netter eller på kalde vinterdager. Vanntette kapslinger (godkjent iht. standardene IP68-IP69K) sikrer at regn og vannsprut ikke skader dette høykvalitetsproduktet. Kameraet har mikrofon og er klargjort for tilkobling til navigasjonssystemer. Det følger med 15m kabel, installasjonsmateriell og en adapter som gir en enkel tilkobling til multimediesystemer eller navigasjonsenheter.

• Fargekamera med lukket hus for en nærmest usynlig føring av kabler.
• 1/4” CCD bildesensor (PAL)
• Normal- eller speilbildefunksjon
• Bildevinkel: 120° diagonal
• Temperaturstyrt oppvarming
• Separate IR-LED-er for optimal sikt om natten
• Beskyttelsesklasse: IP69 K

Nettomål BxDxH: 78x50x60mm
Nettovekt: 0,2kg
Farge: hvit.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.