SOG 3000A til Dometic CT3000+CT4000 tak 0310D

Kategori: SOG til Dometic CT3000/CT4000
Varenr.: 30076
kr 2 830.00

SOG for montering i tak til Dometic toalett CT3000/C4000 er et komplett 12V ventilasjonssystem til toalettet som fjerner vond lukt, og gjør det mulig å bruke toalettet uten å tilsette kjemikalier. Dette er bra både for miljøet og lommeboken! Komforten ved å bruke toalettet øker siden lukten blir borte, og det blir enklere å tømme avfallstanken siden du kan benytte deg av tømming i vanlig kloakk. Når du åpner spjeldet på toalettet så vil en 12V vifte automatisk starte, og den suger lukten ut fra toalettet. Luften trekkes ut gjennom et filter som renser luften. Når spjeldet lukkes, slås viften av. Viften har et strømforbruk på 0,84 watt, og den bruker bare strøm når den er i bruk. 

På takvarianten skal avfallstanken kobles med et rør til et uttak på taket. Viften skal monteres rett under uttaket, og trekker da den vonde lukten ut. Takvarianten krever ikke noe vedlikehold, fordi dette systemet er uten filter. Monteringen kan være utfordrende, så takvarianten tilbys som regel fra produsentene som originalutstyr.


SOG for montering i tak kommer komplett med følgende deler inkludert:

  • 12V vifte
  • adapterdeler
  • kabelsett med bryter (leverer strøm til viften)
  • monteringsdeler
  • bruksanvisning
  • uttak

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.