SOG H til C220 dør mørkgrå 0280FDG

Kategori: SOG til Thetford C220
Varenr.: 30119
kr 2 830.00
SOG for montering på dør til Thetford toalett C220 er et komplett 12V ventilasjonssystem til toalettet som fjerner vond lukt, og gjør det mulig å bruke toalettet uten å tilsette kjemikalier. Dette er bra både for miljøet og lommeboken! Komforten ved å bruke toalettet øker siden lukten blir borte, og det blir enklere å tømme avfallstanken siden du kan benytte deg av tømming i vanlig kloakk. Når du åpner spjeldet på toalettet så vil en 12V vifte automatisk starte, og den suger lukten ut fra toalettet. Luften trekkes ut gjennom et filter som renser luften. Når spjeldet lukkes, slås viften av. Viften har et strømforbruk på 0,84 watt, og den bruker bare strøm når den er i bruk. 
 
Viften skal monteres på innsiden av døren. Dekselet med kullfilter monteres på utsiden av døren og kommer i fargen mørk grå, men du kan også lakkere den i en annen farge om du ønsker dette. "Dørvarianten" er det systemet som er lettest å montere.

SOG for montering på dør kommer komplett med følgende deler inkludert:
  • 12V vifte
  • adapterdeler
  • kabelsett med bryter (leverer strøm til viften)
  • monteringsdeler
  • bruksanvisning
  • filterhus
  • filter


Det anbefales at filteret skiftes årlig for å unngå ubehagelig lukt fra toalettet (varenr. 30129).

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.