SOG F til C250/C260 gulv 20050

Kategori: SOG til Thetford C250/C260
Varenr.: 30073
kr 2 695.00

SOG for montering i gulv til Thetford toalett C250/C260 er et komplett 12V ventilasjonssystem til toalettet som fjerner vond lukt, og gjør det mulig å bruke toalettet uten å tilsette kjemikalier. Dette er bra både for miljøet og lommeboken! Komforten ved å bruke toalettet øker siden lukten blir borte, og det blir enklere å tømme avfallstanken siden du kan benytte deg av tømming i vanlig kloakk. Når du åpner spjeldet på toalettet så vil en 12V vifte automatisk starte, og den suger lukten ut fra toalettet. Luften trekkes ut gjennom et filter som renser luften. Når spjeldet lukkes, slås viften av. Viften har et strømforbruk på 0,84 watt, og den bruker bare strøm når den er i bruk. 

Gulvvarianten består av en utskiftbar filterpatron med vifte. Denne kan plasseres opptil 3 meter fra toalettet, og ventileres gjennom ønsket punkt over gulvet, f.eks. i garasjerommet, under benken, i et oppbevaringsrom etc. På bobiler/vogner som har serviceluken i forteltet, anbefales det å montere gulvvarianten. Det spesialutviklede filteret fungerer så effektivt at den vonde lukten som kommer ut blir nøytralisert. Med gulvvarianten har du størst valgmuligheter når det gjelder plassmontering.


SOG for montering i gulv kommer komplett med følgende deler inkludert:

  • 12V vifte
  • adapterdeler
  • kabelsett med bryter (leverer strøm til viften)
  • monteringsdeler
  • bruksanvisning
  • gulvuttak
  • filterpatron


Det anbefales at filteret skiftes årlig for å unngå ubehagelig lukt fra toalettet (varenr. 30128).

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.