Gassalarm iSens GLA XL m/batteri

Kategori: Alarmer
Varenr.: 55094
kr 995.00
GLA XL er en multigassalarm for propan, butan, eksos, røyk og narkose. Den er basert på ny, norsk teknologi hvor samme sensor reagerer på ulike gasser. Dette gjør at alle funksjoner på en helt unik måte kan testes samtidig med luft som du puster ut. Egen testing skaper størst trygghet av alt. GLA XL er utviklet for å gi økt personlig sikkerhet, helse og et bedre miljø. GLA XL er ikke godkjent som røykvarsler.


Gasslekkasje kan komme fra peis, grill, kokeapparat, gassovner og andre apparater. Gassen kan antenne når konsentrasjon blir større enn LEL (Lower Explosion Limit). GLA XL varsler i god tid før dette skjer, allerede ved 10-15% av LEL.

Eksos og røyk kan komme fra motorer, varmeapparater, ildsteder og brann. GLA XL varsler om karbondioksid CO2 allerede ved 5000ppm. Dette tilsvarer 25ppm giftig kullos CO i eksos fra en diesel motor/varmer. Mindre ved åpen varme og brann. Grensen for arbeidsmiljøet er 5000ppm CO2 og 25ppm CO for å unngå nedsatt ytelse og helse. Du varsles når denne grensen overstiges.

Narkosegass har frem til nyere tid vært av typen kloroform og eter. I dag brukes luktfri gass av ulike typer fluraner. GLA XL er trolig den eneste alarmen på markedet som varsler om både gamle og nyere typer narkosegass, lenge før påvirkning.

GLA XL alarmen har et ultralavt energiforbruk. Innebygget energikilde kan gi tredobbel levetid på 15 år. Det er ingen behov for installasjon, batteriskift, ladning, strømtilkobling eller adapter. Dette sparer miljøet og gir sikker varsling selv ved strømbrudd.

Trykk her for å lese mer info i iSens serviceguide.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.