Vannlekkasjealarm Housegard inkl. 9V batteri

Kategori: Alarmer
Varenr.: 55058
kr 146.00
Vannlekkasjealarmen varsler raskt lekkasjer i vannrør, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner. Alarmen skal plasseres direkte på gulv eller annet rett underlag der hvor vannlekkasje kan oppstå, f.eks. i kjøkken og vaskerom. Kan også benyttes i forbindelse med bad, toaletter og utslagsvasker. Alarmen oppdager lekkasjen før en større vannskade oppstår.
 
Den benytter vannets elektriske ledningsevne til å detektere lekkasjer. Når vannmengden under alarmen når et visst nivå og kommer i kontakt med de tre følerne under alarmen utløses den. Varsler kun lekkasjer som fysisk kommer i kontakt med alarmen.

En smart og enkel måte å forhindre vannskade!

Tåler temperatur: +1°C til +60°C. Inkl. 9V batteri.
Mål LxBxH: 86x82x30mm.
Farge hvit.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.