Med Avara alarmsystem kan du føle deg helt trygg når du er på tur! Fire ulike alarmpakker gjør at du selv kan finne den løsningen som passer best til ditt behov, og her er en kort oversikt (les mer info på hver enkelt alarmpakke):

Avara Moist varenr. 55110
Fuktalarm med fuktsensorer plassert på strategiske steder som gir varsel til telefon og/eller e-post om det oppstår lekkasjer. Gir komplett historikk og automatiske årlige statusrapporter.

Avara Basic varenr. 55111
Komplett innbrudds- og nattalarm med varsling for brann, røyk, CO og propangass. Pakken inneholder alle komponenter du trenger og dekker de viktigste sikkerhetsfunksjoner for bobil og campingvogn.

Avara Basic Plus varenr. 55125
Samme som Avara Basic med tillegg av modem som gir varslinger til telefon og/eller e-post, gjenfinning og GPS posisjonering i kart.

Avara Premium varenr. 55112
Markedets mest komplette alarmsystem! Pakken inneholder alle funksjoner fra Avara Basic Plus og Avara Moist. Systemet gir deg den beste tilgjengelige løsning for å sikre både liv og helse samt din investering i bobil eller campingvogn.

Om du velger en løsning nå, og senere ønsker å oppgradere vil det være mulig. Løse komponenter til utvidelse av alarmpakkene finner du i menyen til venstre. Disse enkeltkomponentene er supplement etter man har kjøpt en alarmpakke og ønsker flere detektorere/sensorer.

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.