Brannslukningsapparat Housegard Firephant 2kg ABC-pulver

Kategori: Brannslukning
Varenr.: 55050
kr 799.00

Firephant er en verdensnyhet!

En svenskdesignet brannslukker som både passer inn i de moderne hjem rent visuelt, og som også tar vare på sikkerheten. Den hendige størrelsen og det lekre designet gjør at den lett kan plasseres godt synlig, noe som sikrer at den er lett å finne hvis ulykken skulle være ute.

Designer duo Wettre og Forsman mottok den internasjonalt anerkjente reddot design award 2012 for “beste produkt design” og “best of the best” blant 1800 produsenter og 4500 produkter!

Slukkeeffekten på 13A 89B C er den høyeste slukkeeffekten i sin klasse, og er trygt forankret i de standardiserte CE-kravene. Takket være sitt enhåndsgrep er slukkeren enkel å forstå og bruke, samtidig som den er meget presis. Dette brannslukningsapparatet er godt tilpasset for å kunne slukke alle typer mindre branner som kan oppstå. Den er perfekt til camping, bobil, båt, bil, fritidsbolig, kontor etc. Kan også benyttes som et supplement til 6kg pulverslukker i hjemmet for å raskt kunne slukke mindre branner.

Veggfeste er inkludert. Den runde metallbraketten monteres på veggen med to skruer. Hvis ulykken er ute, løfter du ned din Firephant, drar ut sikringen og trykker på utløseren.

Kvalitetssikret og sertifisert av DNV. Diameter 144mm. Høyde 374mm. Farge rød.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.