Alarm NX-10 stor pakke hvit

Kategori: NX alarmer og tilbehør
Varenr.: 55106
kr 14 380.00

Alarm NX-10 stor pakke er et 12V basert alarmsystem som er spesialtilpasset for bobil og campingvogn. Systemet består av flere forskjellige trådløse komponenter og sensorer man kan kombinere for å dekke egne ønsker og behov. Alarmsystemet kan benyttes som en røyk -og gass alarm samt som en innbrudds -og sikkerhetsalarm. Startpakken inneholder sentralenhet, kontrollpanel og gulvsensor. Startpakken alene utgjør en meget effektiv røyk- og gassalarm. Gass-sensorer er integrert i kontrollpanelet og dekker røyk (CO), lette bedøvende og giftige gasser. Ytterligere to gass-sensorer som detekterer propan, CO₂ og andre tunge gasser utgjøres av gulvsensoren. NX-10 leveres komplett med GSM/GPS enhet.

Systemet har tre hovedfunksjoner:

1. Sikkerhetsalarm brukes når man er inne i bobilen/campingvognen og skal sove.
2. Innbruddsalarm som brukes som en vanlig boligalarm/tyverialarm når man er borte.
3. NX-Buddy er en abonnement basert tjeneste og gir tilgang til alarmsystemet med smarttelefon.

Alarm NX-10 stor pakke inneholder følgende komponenter:

1 stk NX-10 startpakke
2 stk bevegelsessensorer hvite
2 stk magnetbrytere hvite
1 stk utelysbryter
1 stk sirene
2 stk fjernkontroller

NB! Pakken er parret opp, ferdig til bruk, så enhetene må ikke ombyttes/lånes til andre enheter. Da virker ikke pakken lenger!

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.