Sykkelstativ AL-KO Agito Van til 2 sykler

Kategori: AL-KO Agito Van
Varenr.: 20928
kr 4 495.00
AL-KO sitt sykkelstativ Agito Van er et smart, kompakt, enkelt og fleksibelt sykkelstativ til din Fiat Ducato fra 2007 eller Ford Westfalia Nugget og Tourneo Custom fra 2013! Det er en enkel og smart løsning for både vanlige sykler, og el-sykler! Som regel er el-sykler tyngre og bredere enn vanlige sykler. Derfor er Agito Van spesialkonstruert med kraftige skinner og spenner for å klare tyngre el-sykler. På den måten kan man enkelt få med seg to el-sykler på reisen, eller selvfølgelig to vanlige sykler så lenge du overholder maks belastningen på sykkelstativet.
 
Det er mange fordeler med AL-KO Agito Van! Stativet er lavt så det er enkelt å få på syklene, og du unngår høye og tunge løft. Dette er en stor fordel med el-sykler som ofte veier mer enn vanlige sykler. Når stativet ikke er i bruk kan det felles opp i loddrett posisjon så det tar mindre plass. Du trenger ikke å bore i bakveggen på din bobil da Agito Van festes i enden på bilens ramme. Bakdørene kan åpnes ved å enkelt svinge sykkelstativet til siden, og syklene kan stå på. Det er også mulig å ta sykkelstativet helt bort hvis man ønsker det. Sykkelstativet kan demonteres uten bruk av verktøy. Og den dagen du bytter til en annen bobil er det stor sjanse for at Agito Van kan flyttes med!
 
AL-KO Agito Van må alltid kombineres med en grunnholder og et rammefeste. Det er forskjellig grunnholder og rammefeste ut i fra om du har Fiat eller Ford. Selve sykkelstativet er det samme til både Fiat og Ford. Sykkelstativet har en baklysrampe og dermed kreves det at det finnes en elektrisk tilkobling. Hvis man har hengerfeste på bilen finnes det kanskje ett uttak som kan brukes, hvis ikke må man kjøpe en elsats i tillegg.

Maks belastning på stativet: 60kg. Egenvekt for grunnholderen er ca.18kg.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.