Sykkelstativ AL-KO Velo III til 2 sykler

Kategori: AL-KO Velo III
Varenr.: 20901
kr 12 595.00

AL-KO sitt sykkelstativ Velo III med plass til 2 sykler er en smart løsningen for el-sykler og vanlige sykler! Som regel er el-sykler tyngre og bredere enn vanlige sykler. Derfor er Velo III spesialkonstruert med kraftige skinner og spenner for å klare tyngre el-sykler. På den måten kan man enkelt få med seg to el-sykler på reisen, eller selvfølgelig to vanlige sykler. 

Det er mange fordeler med AL-KO Velo III! Du trenger ikke å borre i bakveggen på din bobil da Velo III festes i enden på bilens ramme. Det er enkelt å få på syklene da lastehøyden er lav. Dette er en stor fordel med el-sykler som ofte veier mer enn vanlige sykler. Sykkelstativet kan felles opp i loddrett posisjon når det ikke brukes. Det er også mulig å ta sykkelstativet helt bort hvis man ønsker det på en reise hvor du ikke skal ha med deg sykler. Sykkelstativet kan demonteres uten bruk av verktøy. Og den dagen du bytter til en annen bobil er det stor sjanse for at Velo III kan flyttes med!

Smart løsning for el-sykler! Ingen borring og lav lastehøyde!

AL-KO Velo III må alltid kombineres med et rammefeste. Det rammefestet vi har med her er universalt og passer på de fleste biler, men for å være helt sikker på at du får riktig feste: ta kontakt med din nærmeste forhandler og oppgi hvilken bobil du har (chassis nummer, merke, modell, år, reg.nr) og så sjekker vi at du får riktige produkter til din bobil.

Sykkelstativet har en baklysrampe og dermed kreves det at det finnes en elektrisk tilkobling. Hvis man har hengerfeste på bilen finnes det ett uttak som kan brukes, hvis ikke må man kjøpe en elsats i tillegg. Vi fører elsats til Fiat Ducato X244 og X250/X290.

Det er mulig å montere sykkelstativet på stort sett alle biler med AL-KO chassis eller AL-KO rammeforlengelse. Det er også mulig å montere det på andre chassis, men da må de ha en rammeforlengelse som er sterk nok. Oppgi all informasjon om bobilen til din forhandler, så hjelper vi deg med riktig løsning.

Maks belastning på stativet: 80kg.
Egenvekt: ca. 20kg.

NB! AL-KO sitt sykkelstativ Velo III med plass til 3 sykler har varenr. 20902.

 

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.