Sykkelstativ Thule VeloSlide standard

Kategori: Thule
Varenr.: 21026
kr 8 995.00

VeloSlide "Standard" er et smart og brukervennlig sykkelstativ med lengde på 195 cm som monteres i bobilgarasjen. Stativet har plass til 2 stk vanlige sykler eller 2 stk el-sykler og har maks belastning på 70 kg. VeloSlide har et unikt og patentert énhåndsgrep for å skyve stativet inn/ut av garasjen. Siden stativet kan skyves ut opptil 150 cm, er det enkelt å løfte syklene på/av på utsiden av bobilen. Syklene holdes på plass av robuste og sikre sykkelholdere samt hjulfester med pumpespenner og kan enkelt og uten bruk av verktøy justeres til ønsket plassering selv om syklene er festet til stativet. Stativet tar liten plass når det ikke er i bruk da det kan skyves til siden (uten sykler), eller fjernes helt slik at bare monteringsskinnene blir igjen på gulvet. 

Egenvekt: 20,9kg.
Farge: Sølvgrå.

NB! Monteringsskinner må kjøpes i tillegg, velg mellom lengde 70 cm (varenr. 21027) eller lengde 140 cm (varenr. 21028). Skinnene kan forkortes til ønsket lengde.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.