Elsykkel CASU Bike 20" m/bag svart

Kategori: Elsykler
Varenr.: 20920
kr 10 995.00
CASU Bike er en sammenleggbar elsykkel som kommer i fargene hvit og svart. De er utviklet og designet i Norge, og det er komfort og kvalitet som har vært i fokus, sammen med et godt design. Både setet og styret kan høydejusteres slik at du finner en god sittestilling til sykkelturen, og den lave aluminiumsrammen på 42cm gjør det enkelt for på- og avstigning. Den er lett å slå sammen, og praktisk å oppbevare i den medfølgende transportbagen. Med et godt og behagelig sete, og gode styreholker blir sykkelturen en god opplevelse.
 
CASU Bike består kun av komponenter fra verdensledende leverandører som Shimano Acera gir, Tektro bremser, Bafang motor og Samsung batteri. Kontrollboksen og display er vanntett, og ledninger er plug-in-plug. Dette gjør at elsykkelen er spesialutviklet for det nordiske klimaet. Dette er komponenter som er CE-godkjente. Som en ekstra trygghet er sykkelen utstyrt med LED-lys både foran og bak. Sykkelen er også utstyrt med ringeklokke, låsbart batteri, støtte, skjermer og bagasjebrett.
 
Når du forlater sykkelen over en lengere tid så anbefaler vi at du tar med batteriet for å unngå tyveri. Det gjøres enkelt ved å knekke sykkelen sammen og ta ut batteriet fra rammen. Batteriet skal lades når sykkelen har vært i bruk. Jo mere lading, jo bedre trives det. Batteriet kan lades ca 700 ganger, og tomt batteri tar ca 4-5 timer å lade. Når sykkelen ikke er i bruk over lengere tid, så skal batteriet vedlikeholdslades 1 time annenhver måned for å bevare levetiden, og batteriet skal ikke være utsatt for kulde når det ikke er i bruk.
 
Elsykkelen fungerer på den måten at når du passerer 25km eller bruker bremser/slutter å tråkke, så virker ikke motoren. Med et display med 5 speed fartsindikator kan du variere hvor mye assistanse du ønsker. Bruker du fartsindikatoren riktig kan du komme mange kilometer på batterikapasiteten.
 
 
SPESIFIKASJONER:
Ramme i aluminium
Bafang motor 36V - 250W
Batteri LG/Samsung 36V - 10.4AH
Display 36V, 5 speed vanntett
Kontrollboks vanntett
Bremser Tektro V-Brems F/B
Gir Shimano Acera 9 speed
Maks fart 25 km
Kjørelengde ca 40 km
Egenvekt 20 kg
Maks belastning 150 kg
CE-Godkjent

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.