Telt CASU Ypsilon til Caravanstore XL 410

Kategori: CASU Ypsilon
Varenr.: 16301
kr 11 915.00

CASU Ypsilon er et moderne og elegant telt som er laget av materialer i høy kvalitet så det er meget stabilt, slitesterkt og har lang levetid. 

Teltet består av to sidevegger og en frontvegg som enkelt og raskt monteres på eksisterende markise Fiamma Caravanstore XL 410, og som sammen skaper et komplett fortelt. Sideveggene monteres enkelt til markisen med det medfølgende patenterte Fast Clip systemet fra Fiamma. Og frontveggen dras enkelt inn i sporet i fronten på markisen. Du kan selv velge om du vil montere døren på høyre eller venstre side. På bare noen få minutter er teltet klart til bruk, og du får ekstra god plass til hele familien.

De store vinduene i frontveggen og sideveggene slipper inn mye lys, og gir god utsikt når man sitter inne i teltet. Skulle du ønske mer privatliv kan du bare trekke for gardinene for å hindre innsyn. Vinduene på sideveggene har myggnetting, og de kan enkelt åpnes ved å rulle de opp. Det gir også en god ventilasjon og luftsirkulasjon når teltet er lukket. Døren kan stå åpen ved å rulle den til siden og feste den med stropper.

Skjørtet på teltet kan monteres enten innover eller utover, og festes i bakken med plugger og gummibånd som følger med. Det følger også med dekorative gardiner til alle vinduene. Alt du trenger for å montere teltet følger med. Det eneste du må kjøpe i tillegg er markise Fiamma Caravanstore XL 410.

CASU Ypsilon krever minimalt vedlikehold og kan vaskes. Teltet er enkelt og raskt å demontere så det er perfekt når du skal på tur!

Lengde frontvegg: 410 (tilpasset markiselengden)
Dybde sidevegger: 250cm
Egenvekt: 23kg
Farge: lysgrå og mørkgrå med blå detaljer

NB! Teltet er laget for å passe sammen med markise Fiamma Caravanstore XL 410 (varenr. 10527).

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.