Markise Caravanstore XL 410 royal grey

Kategori: Caravanstore / XL
Varenr.: 10527
kr 5 280.00

Fiamma Caravanstore XL 410 er en meget solid og brukervennlig markise som monteres i skinnen som allerede er på campingvognen. Manuell håndtering og lav egenvekt. Den er enkel å montere og enkel å bruke - det tar kun 45 sekunder å rulle markisen helt ut! De teleskopiske benene er hengslet sammen med markisen så alt oppbevares sammen i den vanntette posen som lukkes med glidelås. På den måten blir ingenting borte! Den er enkel å rulle inn og ut, og den kan rulles begge veier! Duken har trykk på begge sider, er vanntett, rynkefri, blekes ikke av solen og er lett å holde ren. I fronten på markisen er det to skinner for montering av f.eks. frontvegg og opphengskroker. På denne modellen er det mulig å bare delvis åpne markisen dersom det er ønskelig. Inkludert er 1 stk rafter (varenr. 12100).

Egenvekt: 13,5kg
Lengde markise A: 415cm
Lengde duk B: 384cm
Dybde C: 250cm
Skyggeområde: 9,6m2
Farge: Royal Grey.

Tips! CASU Ypsilon (varenr. 16301) er et telt som vil passe perfekt til denne markisen. Teltet er elegant og moderne, laget av materialer i høy kvalitet som gjør det meget stabilt, slitesterkt og har lang levetid.
 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.