Partytelt Brunner Medusa II 4x4m m/2 sidevegger blå

Kategori: Partytelt
Varenr.: 19097
kr 2 655.00
Gjør deg klar for moro i solen, og vær samtidig trygg fra solens skadelige UV-stråler. Enten du nyter en solfylt dag i hagen, slapper av ved svømmebassenget eller på stranden, er Brunners solbeskyttende produkter det rette tilbehøret. De er designet og produsert med tanke på at egenvekten skal være lav, samtidig som de må være svært enkle å bære med seg, og har en SPF 50+ for å holde deg avkjølt og godt beskyttet. Brunner står for funksjonell design og kreativ nyskaping. Alle produktene er utviklet med kjærlighet for livet utendørs. Målet for alle produkter er å tilby kvalitetsutstyr som kombinerer det beste av bekvemmelighet, funksjon og design for å gi effektiv beskyttelse mot sol, vind og regn.
 
Utendørs partytelt laget av polyester. Stengene er laget av stål og glassfiber. To avtagbare sidevegger av polyester er inkludert.
 
Bredde 400cm.
Dybde 400cm.
Høyde 190/230cm.
Mål sammenslått 69xØ25cm.
Egenvekt 12,2kg. SPF 50+.
Med to sidevegger.
Farge blå.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.