Thule Panorama 5003 450 H:230-244cm M

Kategori: Panorama til 5003
Varenr.: 14603
kr 29 770.00

Thule Panorama er et ekstremt stabilt telt som passer de fleste Thule markiser. Du må velge modell på teltet ut i fra hvilken markisemodell du har.

Teltet er laget av Airtex som er et 100% polyesterstoff som er akrylbelagt på den ene siden og impregnert med et teflonbasert lag. Et lag med soppdrepende middel forhindrer dannelse av sopp og meldugg. Stoffet absorberer nesten ikke fuktighet og gir optimal beskyttelse mot vanninntrenging. Det krever veldig lite vedlikehold og kan vaskes.

Teltet er hurtig og enkelt å sette opp, og designet meget moderne i fargene svart, sølv og hvit. Store vinduer gir en bedre utsikt og slipper inn mer lys. Det er mulig å åpne front- og sidevinduene slik man selv ønsker; enten å fjerne de helt, åpne de vertikalt slik at man kan bruke de som en dør eller åpne de horisontalt for å slippe inn frisk luft. Sidevinduene er utstyrt med myggnett. Lufteventiler på begge sideveggene gir en perfekt luftsirkulasjon når teltet er lukket. Frontveggen skjuler støttebenene for å gi en perfekt finish.

Bag følger med, og grå gardiner kan bestilles i tillegg.

Fås til markiser fra 3-6m med monteringshøyde 230-260cm (høyden måles fra markisen og ned i bakken).

Egenvekt for et 3m telt medium høyde ca.28kg. Egenvekt for et 6m telt XL høyde ca.34kg.

Passer ikke til kjøretøy med buet vegg.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.