Thule Panorama 8000 550 H:230-244cm M

Kategori: Panorama til 8000
Varenr.: 14611
kr 26 245.00

Thule Panorama er et ekstremt stabilt telt som passer til Thule markise 8000. Det er laget av Airtex, et 100% polyesterstoff som er akrylbelagt på den ene siden og impregnert med et teflonbasert lag. Et lag med soppdrepende middel forhindrer dannelse av sopp og meldugg. Stoffet absorberer nesten ikke fuktighet og gir optimal beskyttelse mot vanninntrenging. Det krever veldig lite vedlikehold og kan vaskes. Teltet er hurtig og enkelt å sette opp og designet er meget moderne. Store vinduer gir en bedre utsikt og slipper inn mer lys. Det er mulig å åpne front- og sidevinduene slik man selv ønsker; enten ved å fjerne de helt, åpne de vertikalt slik at man kan bruke de som en dør, eller åpne de horisontalt for å slippe inn frisk luft. Sidevinduene er utstyrt med myggnett. Lufteventiler på begge sideveggene gir en perfekt luftsirkulasjon når teltet er lukket. Frontveggen skjuler støttebenene for å gi en perfekt finish. Oppbevarings bag følger med.

Egenvekt: ca. 33,5kg
Farge: Svart, sølv og hvit

Thule "Panorama 8000 550 medium" passer til Thule markise 8000 med: Lengde: 550cm - Høyde fra bakken: 230-244cm – Dybde: 275cm.

Gardiner er valgfritt, og må kjøpes i tillegg (varenr. 14542).

NB! Thule Panorama passer ikke til kjøretøy med buet vegg!

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.