Telt Thule Quickfit 360 H:220-239cm M

Kategori: Quickfit
Varenr.: 16502
kr 10 180.00

Thule «Quickfit 360 M» er et stabilt telt i høy kvalitet og moderne design som raskt og enkelt monteres på de fleste markiser, også de som ikke er fra Thule. Monteringen tar kun 15 minutter! Teltet er laget av Ripstop polyester som er et lett vevd og rivesterkt materiale som også er meget motstandsdyktig mot vann. Siden teltet monteres sammen med en markise, gir det doble taket en god isolasjon og beskyttelse.

Store vinduer slipper inn mye lys og gir en bedre romfølelse. Det er mulig å åpne front- og sidevinduene slik man selv ønsker; enten ved å fjerne de helt, åpne de vertikalt slik at man kan bruke de som en dør eller åpne de horisontalt for å slippe inn frisk luft. Sidevinduene er utstyrt med myggnett. Alle vinduene har gardiner, og teltet har en integrert solskjerming i fronten.

Teltet leveres med understykke som hindrer vinden fra å komme inn gjennom åpningen under bilen. En praktisk oppbevarings bag følger også med. Teltet har en lav egenvekt og tar liten plass under transport.


Montering:

På campingvogner som allerede har en tak montert markise, monteres teltet i den ledig skinna på vogna. Dersom skinna allerede er i bruk til f.eks en posemarkise, kan teltet monteres med monterings Kit varenr. 16507.

På bobiler som allerede har en tak montert markise (6200/6300/9200), kan teltet monteres med monterings Kit 16504 (hvis det ikke finnes en ledig skinne under markisen som kan brukes).

På bobiler som allerede har en vegg montert markise, kan teltet monteres med monterings Kit varenr. 16507 (hvis det ikke finnes en ledig skinne under markisen som kan brukes).

Egenvekt: 19,0kg
Lengde: 360cm
Farge: svart, grå og hvit

Dette teltet passer til markise med lengde fra 400cm og høyde fra bakken 220-239cm.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.