Siden oppdateres, og nyheter legges ut fortløpende. Når denne informasjonen er fjernet vil alle nyheter være lagt ut, og alle priser oppdatert i både nettbutikken og Verendus. Antar dette er ferdig senest 20/1.

Telt Thule Quickfit 360 H:220-239cm M

Kategori: Quickfit
Varenr.: 16502
kr 10 180.00

Thule Quickfit er et stabilt telt i høy kvalitet som raskt og enkelt monteres på de fleste
markiser, også de som ikke er fra Thule. Monteringen tar kun 15 minutter! Teltet er laget
av Ripstop polyester som er et lett vevd og rivesterkt materiale som også er meget
motstandsdyktig mot vann. Siden teltet monteres sammen med en markise, gir det doble
taket en god isolasjon og beskyttelse. Designet er meget moderne i fargene svart, grå
og hvit. Store vinduer slipper inn mye lys og gir en bedre romfølelse. Det er mulig å åpne front- og sidevinduene slik man selv ønsker; enten å fjerne de helt, åpne de vertikalt slik at man kan bruke de som en dør eller åpne de horisontalt for å slippe inn frisk luft. Sidevinduene er utstyrt med myggnett. Alle vinduene har gardiner, og teltet har en integrert solskjerming i fronten. Fås i to forskjellige lengder; lengde 260cm som passer til markiser fra 300cm og lengde 360cm som passer til markiser fra 400cm. Det er også to forskjellige monteringshøyder fra 220-260cm (høyden måles fra markisen og ned i bakken). Leveres med understykke som hindrer vinden fra å komme inn gjennom åpningen under bilen. En praktisk bag følger også med. Teltet har en lav egenvekt på 16-20kg og tar liten plass under transport.

 

Montering:
På campingvogner kan Quickfit monteres i skinnen på vognen hvis det er en takmontert markise montert på vognen. Hvis skinnen allerede er i bruk til en posemarkise, kan Quickfit monteres med monteringskit varenr. 16505.

På bobiler hvor en takmontert markise (6200/6300 og 9200) er montert kan Quickfit monteres med monteringskit varenr.16504, hvis det ikke allerede er en skinne under markisen som kan brukes.

På bobiler hvor en veggmontert markise er montert kan Quickfit monteres med monteringskit varenr. 16505, hvis det ikke allerede er en skinne under markisen som kan brukes.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.