Sidevegger Safari Residence G3 8000 250 H:290-310cm XXXL

kr 13 650.00

Safari Residence G3 er et meget solid, elegant og flott telt til Thule markiser. Dette er tredje generasjon Safari Residence telt og kommer i ett nytt og moderne design. Teltet er laget av PVC-stoff i høyeste kvalitet som sikrer optimal tetthet mot vann og vind.

Front- og sideveggene kjøpes hver for seg, og er enkle å montere. Markisen og sideveggene er bundet sammen med klemprofilfester i aluminium. Frontveggen monteres i skinnen i fronten på markisen. Sideveggene har vindu med myggnett og de kan åpnes helt. Frontveggen åpnes enkelt ved å rulle den delvis, eller helt opp. Fra lengde 350cm har frontveggen to dører: en på venstre side og en på høyre side. Frontveggen og sideveggene festes sammen med en dobbeltskinne. Plassen mellom veggen på kjøretøyet og sideveggene tettes med doble gummiklaffer. Store vinduer gir mye lys og en god romfølelse. På kort tid kan du få dobbelt så stort oppholdsrom! Bag er inkludert. Gardiner må bestilles i tillegg.

Sideveggene må bestilles ut ifra hvilken modell markisen er.

Frontveggen er den samme uavhengig av markise modellen, men den kommer i to forskjellige høyder.

Monteringshøyden måles fra markiseboksen og ned til bakken. Egenvekt fra 27-36kg (kommer an på størrelsen).

Farge grå, hvit og svart.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.