Telt Westfield Dorado Pro 350/400 H:235-250cm

Kategori: Westfield
Varenr.: 16140
kr 6 195.00

DORADO PRO 350/400 er et oppblåsbart telt med flott og moderne design! Et supert kvalitetstelt med kun en luftslange som gjør det superraskt og enkelt å sette opp!

Teltet har kun en vulst som kan monteres i skinnen på campingvognen eller i en egen teltskinne (varenr. 19000). Kan monteres på både campingvogn og bobil.

De tradisjonelle stengene er erstattet av en kraftig, lufttett og oppblåsbar luftslange som er fast tilkoblet teltet. Luftslangen består av tre lag og er meget solid, men samtidig fleksibel, så du vil aldri oppleve at de knekker eller blir bøyd pga kraftig vind.

Det innovative og patenterte Air Erect System® (AES) er enkelt å bruke. Det er kun en luftslange som pumpes opp, og det tar meget kort tid. Hele teltet er satt opp i løpet av få minutter! Det er veldig enkelt å bruke den manuelle pumpen som følger med, så det er ikke behov for elektrisk pumpe.

DORADO PRO 350/400 har to store vinduer i fronten som gir deg perfekt utsyn og gjør at du får masse lys inn i teltet. De to store sidedørene har myggnetting. Både vinduene og dørene kan rulles opp så teltet blir mer åpent. Gardiner/skjerming som hindrer innsyn følger med.

Teltet er laget av HydraDore SP PRO som gjør at teltet er meget lett i vekt, samtidig som det er solid og har lang levetid. Leveres komplett med understykke, hjulbuedeksel, stormsikringer og stenger inn mot veggen på campingvognen/bobilen som gjør teltet tettere når det blåser eller er uvær.

Teltet er meget enkelt å pumpe opp og pakke sammen; det er bare å slippe ut luften og brette sammen teltet. En praktisk bag følger med så det er lett å transportere teltet.

DORADO PRO 350/400 er laget av HydraDore SP PRO som har 4000 i vannsøyle. Det betyr hvor høyt trykk vannet må ha for å trenge igjennom stoffet. En vannsøyle fra 3000 og høyere regnes som vanntett.
 
Høyden måles når campingvognen/bobilen står på et jevnt underlag og du måler fra skinnen og ned i bakken.
 
Bredde: 300/400cm.
Dybde: 250cm.
Høyde: 210/245cm.
Monteringsbredde: 360cm.
Monteringshøyde: 235-250cm.
Mål sammenpakket: 113x28x25cm.
Egenvekt: 10,1kg.
Farge: grå med blå detaljer.

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.