Telt Westfield Taurus 5 480x320cm

Kategori: Westfield
Varenr.: 16151
kr 6 995.00

TAURUS 5 er et oppblåsbart, frittstående telt som er stort og romslig, og har perfekt plass til fem personer! Teltet har et flott og moderne design med stor solskjerm i front.

De tradisjonelle stengene er erstattet av kraftige, lufttette og oppblåsbare luftslanger som er fast tilkoblet teltet. Luftslangene består av tre lag og er meget solide, men samtidig fleksible, så du vil aldri oppleve at de knekker eller blir bøyd pga kraftig vind.

Det innovative og patenterte Air Erect System® (AES) er enkelt å bruke. Systemet består av tre luftslanger som pumpes opp enkeltvis og det tar kort tid å pumpe opp. Hele teltet er satt opp i løpet av få minutter! Det er veldig enkelt å bruke den manuelle pumpen som følger med, så det er ikke behov for elektrisk pumpe.

TAURUS 5 har store vinduer som gir deg perfekt utsyn og gjør at du får masse lys inn i teltet. Det er dør både i fronten av teltet og på siden. Dørene har myggnetting og solskjerm. Gardiner/skjerming som hindrer innsyn følger med.

Teltet er laget av HydroTech® SL som gjør at teltet er meget lett i vekt, samtidig som det er solid og har lang levetid. Leveres komplett med innertelt, samt en underlagsduk til bunnen. Stormsikringer er inkludert.

Teltet er meget enkelt å pumpe opp og pakke sammen; det er bare å slippe ut luften og brette sammen teltet. En praktisk bag følger med så det er lett å transportere teltet.

TAURUS 5 er laget av HydroTech® SL som har 3000 i vannsøyle. Det betyr hvor høyt trykk vannet må ha for å trenge igjennom stoffet. En vannsøyle fra 3000 og høyere regnes som vanntett.

Bredde: 320cm.
Lengde: 480cm.
Høyde: 195/175cm.
Mål sammenpakket: 76x43x36cm.
Egenvekt: 18,2kg.
Farge: grå med blå detaljer.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.