Telt Westfield Vega 330 HT H:255-270cm inkl. AAS

Kategori: Westfield
Varenr.: 16149
kr 10 995.00
VEGA 330 High Top er et stilig telt fra Westfield som har et moderne design! Teltet er laget av et spesialutviklet materiale til bobil- og campingvogntelt som heter HydroTech® CottonTouch. Det er 100% polyester med et høyt UV-beskyttende PU-belegg som gjør at teltet får en mykere overflate og dermed føles meget luksuriøst og ser fantastisk ut. Den spesielle fiberen og vevingen som er brukt, gjør teltet ekstra slitesterkt, solid og vil vare i mange år, samtidig som vekten holdes lav.
 
Teltet har dobbel vulst så det kan monteres i skinnen på campingvognen, i fronten på vognen/bobilens markise eller i en egen teltskinne (varenr. 19000). Kan monteres på både campingvogn og bobil.
 
De tradisjonelle stengene er erstattet av kraftige, lufttette og oppblåsbare luftslanger som er fast tilkoblet teltet. Luftslangene består av tre lag og er meget solide, men samtidig fleksible, så du vil aldri oppleve at de knekker eller blir bøyd pga kraftig vind.
 
Det innovative og patenterte Advanced Air System® (AAS) gjør at alle luftslangene er sammenkoblet slik at teltet pumpes opp fra kun ett punkt. Det er veldig enkelt å bruke den manuelle pumpen som følger med, så hele teltet er satt opp i løpet av få minutter!
 
VEGA 330 High Top har ekstra store panoramavinduer foran og på sidene som gir deg perfekt utsyn og gjør at du får masse lys inn i teltet. Dørene har myggnetting og det er ventilasjon på begge sider. Teltet kan også brukes som en markise ved å fjerne vinduene foran, og vinduene og dørene på sidene.
 
Det er god plass til stoler og bord inni teltet hvis man ønsker å sitte inne og være skjermet fra vær og vind. Gardiner/skjerming som hindrer innsyn følger med. Det følger også med understykke, hjulbuedeksel, stormsikringer med refleks og stenger inn mot veggen på campingvognen/bobilen som gjør teltet tettere når det blåser eller er uvær.
 
Teltet er meget enkelt å pumpe opp og pakke sammen; det er bare å slippe ut luften og brette sammen teltet. En praktisk bag følger med så det er lett å transportere teltet.
 
Høyden måles når campingvognen/bobilen står på et jevnt underlag og du måler fra skinnen og ned i bakken.
 
Bredde: 330cm.
Dybde: 250cm.
Høyde i front: 190cm.
Monteringshøyde: 255-270cm.
Mål sammenpakket: 98x43x38cm.
Egenvekt: 26,9kg.
Farge: grå.

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.