AL-KO Air Top til Renault Master 1997-2010 m/ABS 222638

Kategori: AL-KO Air Top
Varenr.: 37219
kr 8 495.00

Kjøretøyet må ha ABS.

AL-KO Air Top stiver opp fjæring på kjøretøyet, forhindrer harde gjennomslag, forbedrer stabiliteten og gjør at kjøretøyet blir fastere og mer komfortabel å kjøre. De to luftbelgene fylles manuelt via en manometerenhet. Dermed kan trykket varieres mellom venstre og høyre side, som gjør det mulig å kompensere for ujevn fordeling av lasten. Dessuten kan man holde kjøretøyet i nivå selv om bilen er lastet tungt bak.


Med Air Top kan rammen heves ca. 50mm mot normal stilling. Senking under normalnivå er ikke mulig.


Air Top er enkel å montere. De to luftbelgene monteres mellom rammen og akselen og man trenger ikke å borre ekstra hull. Luftslangene er ferdigmontert på luftbelgene og de dras til et egnet sted der manometerenheten skal festes. Den må monteres i et egnet beskyttet rom, f.eks. lasterom/garasje. AL-KO anbefaler at monteringen skjer hos et verksted.


Det er en forutsetning at kjøretøyet har ABS bremser, hvis ikke må en bremseregulator kjøpes i tillegg (den er kun tilgjengelig til Fiat
Ducato 230/244).


Air Top består av to luftbelger med ferdigmonterte luftslanger, manometerenhet og fester.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.