Støtteben TESA Autolift 4 inkl. underlag

Kategori: Elektriske støtteben TESA
Varenr.: 35603
kr 27 995.00
TESA Autolift 4 er fire elektriske 12V støtteben som sørger for at ditt kjøretøy står i vater. De har stor løftehøyde og lav egenvekt. Støttebena har en løftekraft på 2000kg hver, og de styres via et kontrollpanel eller fjernkontroll (begge medfølger). De styres helautomatisk, eller parvis manuelt (venstre, høyre, foran, bak) hvis du for eksempel ønsker å løfte en side for å bytte dekk. Støttebena posisjoneres horisontalt under kjøring. De kan monteres på kjøretøy opptil 5,5 tonn. Høyden fra bakken til chassis må være 32-55cm. Høyden på støttebenet når det er sammenslått er 31cm. De løfter 16cm. Adapter må alltid kjøpes i tillegg etter hvilke chassis det er (leveres i komplette sett). Universal-adapteren (varenr. 35612) trenger du for spesielle installasjoner når f.eks. Ducato-adapteren ikke passer når f.eks en vanntank eller lignende er montert i veien på adapterplassen.
 
TESA Autolift 4 er enklere, raskere og rimeligere å montere enn hydrauliske system, og trenger bare tilkobling til strøm. Strømforbruk er kun 12A. De har lav egenvekt på ca 60-65 kg avhengig av modell. Lite vedlikehold da de ikke bruker olje, og dermed ingen fare for luft- eller oljelekkasje. Utviklet for å virke selv i ekstreme værforhold. Utmerket 7-lags galvanisert belegg mot korrosjon, og kablene er meget godt beskyttet mot vær og veiforhold. Underlag følger med og hindrer at støttebena synker i bakken.
 
Adapter må alltid kjøpes i tillegg! Hvis du er en av våre forhandlere og usikker på hvilke adapter som passer, fyll ut dette skjemaet og send det til post@casu.no (gjelder kun våre forhandlere).

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.