Lim- og tetningsmiddel Cyberbond TT69 4-i-1 35gr

Kategori: Lim og tetningsmasse
Varenr.: 38078
kr 305.00

Nå trengs kun ett lim- og tetningsmiddel for fire bruksområder!

Cyberbond er et anaerob lim, tetning og skrue/gjengelåsing som sikrer skrueforbindelser fra å løsne. Limet herder i kontakt med metall, og utesluttelse fra surstoff. Praktisk pumpedispenser som tømmer emballasjen nesten 100%. Svært nøyaktig mengdedosering med kun et lett fingertrykk. Slipper søl i verktøykassen da den blir helt tett når den lukkes. Består av 100% kunststoff som lett gjenvinnes.

 

 

Utdrag fra en artikkel i Båtmagasinet 8/2013:

Tekst: Hans Due
Foto: Grethe Due og Hans Due

”Vi har ofte slitt med å få sikret sjakkelbolter. Har brukt både middelet Loctite og ståltråd med vekslende hell. TT69 gjør det samme som for eksempel Loctite med å låse bolter. I tillegg virker det som pakningsstoff både til rørforbindelser eller rene metallflater. Ved sammenføyning av rørdeler påføres limet på en gjengeflate og rørene monteres sammen.

Fordelen her er at man er ikke helt avhengig av at gjengene skrues helt i bunnen, men kan posisjoneres ut fra hvilken vinkel man trenger. Limet herder og man får en fast forbindelse som fester og tetter.

Det fine med TT69 er at det kommer i en liten pumpeflaske som gjør at man kan bruke litt og litt om gangen uten at man risikerer at innholder renner ut i verktøykassen, og pumpeflasken gjør at man får tømt alt innholder uten at noe får til spille. Lignende produkter er i første rekke ment for proffmarkedet, men TT69 er samme stoff, men mer beregnet for konsumentmarkedet med sin innpakning. Boksen rommer 35 gram, nok til mange gangs bruk.

TT69 herder kun i kontakt med metall. Det trenger ikke tilførsel av luft for å herde, og det herder heller ikke i luft hvis det ikke er i kontakt med metall. Herdetiden er ca 24 timer for gjennomherding, men bare 15-20 minutter for at det skal få funksjonsstyrke på for eksempel en 10 mm stålbolt. Mengden man påfører er en til to tredjedeler av gjengestammen med et tynt lag lim som dekker gjengene, og så skrur sammen.”

 

          

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.